Lagom Anonym?

Hårdrock, Piratpartism & EFP

Direktreklamen tar över världen!

Kategori: Allmänt

Idag fortsatte vi med vår ädla kampanj, vi fick väl ut runt 1000 flygblad i brevlådor runt om i stan. Bland annat körde vi hela ön utan att stanna, eller gå ur bilen, vilket var skoj! Sen blev det superkebabrulle som var typ 45 cm hög, which was awesome!Orka bry?

Kategori: Allmänt

Visst ser det ut som man kommit till landstingets hemsida? Umeås dvs, lagom anonym var orden!
Anledningen till att jag vart tvungen till att börja med den här skiten var att det började bli lagom(t) svårt att nå ut med sådan information som jag tycker borde vara i allas ägo.
Vi börjar med att förklara lite om vem jag är och var jag står.

  • För det första så är jag hårdrockare, insyltad som få kan tyckas.
  • För det andra så är jag piratpartist, för att jag anser att nytta kommer före nöje.
  • För det tredje så är jag man, tillsammans med kvinna.
Jag anser att Sverige, och världen är alldeles för handikappad för att det skall vara okej. Jag anser att ett par smärre, och en del större förändringar kunde göra världen, och Sverige, så mycket rikare, bättre, trevligare och mycket, mycket mer underbart. Jag tycker att piratpartiets principprogram är det bästa som hänt sedan internet. Att hårdrock är det bästa som hänt sedan O Fortuna. Att demokrati är det bästa som hänt sedan människa upptäckte hur man framkallade elden.

Jag lånar gärna smarta saker jag hör eller läser. T.ex så är jag optimist, dvs att jag anser att det kommer ta ett tag innan allt går åt fanders. Äganderätten är egentligen väldigt viktig för mig, samtidigt som jag anser att man inte ska kräva citatation för minsta lilla grej.

Jag och min tyvärr nu avgångna minister. Han var i alla fall snyggare än vår nuvarande motsvarighet.

Här har jag till exempel ingen aning om vem som tagit bilden, det kan vara krille, eller lelle, eller t.o.m en slumpvis utvald kompis som jag inte längre har telefonnummer till.Det jag egentligen ville få ut av det här inlägget var en vädjan till alla som bor runt Ume och sympatiserar med piratideologin att delta i vår pågående direktreklamskampanj. För att läsa lite kort om vad den kan åstakomma så kolla in på http://ershag.se/2010/07/25/direktreklam/ . Gå sedan in på http://vbulletin.piratpartiet.se/showthread.php?t=27688 för att kolla hur man gör för att deltaga i denna tunga, jävla kampanj. Det har alltså utarbetats en strategi för att dra ihop 12% i vår valkrets, vilket de facto innebär cirkus 20,000 röster, vilket i sin tur innebär riksdagsinträde för i alla fall 2 pirater. Tanken är väl att om det skiter sig i resten av Sverige så har vi norrlänningar dragit vårt strå till stackfan. Det är även jävligt skönt att kunna dra ett stort, satans strå till vårt gemensamma bo.